Opstaporkest

Onze twee opstaporkesten zijn de jongste onderdelen van de Harmonie. De opstaporkesten bestaan uit jonge muzikanten die pas begonnen zijn met het bespelen van een instrument. 

Als vereniging merkten we dat de periode tussen het lid worden van de Harmonie en het daadwerkelijk toetreden tot het opleidingsorkest een behoorlijk (2 tot 3 jaar) lange periode was. Kinderen vinden muziekles leuk. Maar zeg nou zelf, samen muziek maken is nog veel leuker en ook nog eens heel erg leerzaam. Het opstaporkest staat onder leiding van Arjaan van Eck. 

Het eerste opstaporkest Mezzo Piano repeteert op dinsdagmiddag van 15:45- 16:30 uur. Het twee opstaporkest Mezzo Forte repeteert op dinsdagmiddag van 16:30- 17:15 uur. Wil je graag muziek maken maar weet je nog niet helemaal welk instrument je zou willen bespelen? Kom dan eens gezellig langs bij het opstaporkest of het opleidingsorkest. We helpen je graag met het kiezen van het juiste instrument.

Mochten jij of je ouders nog wat meer willen weten dan kunnen jullie altijd even contact opnemen met Mieke van den Pol via harmonienunspeet@hotmail.nl. 

')