Harmonie Nunspeet

Kids4Music

Muziek verbindt en maakt slim! Daarom organiseren wij elk jaar het Kids4Music project, want muziek maken is leuk en leerzaam.  

Kennismaken met blaasmuziek

Gedurende tien weken krijgen basisschoolleerlingen de unieke mogelijkheid kennis te maken met de wereld van de blaasmuziek. In 10 leuke, interactieve lessen leren kinderen muziek maken op het door hen gekozen instrument, maken kinderen kennis met muziek maken in een groep en zal plezier hebben in het maken van muziek de boventoon voeren. Aan het einde van de 10 weken zal het project afgesloten worden met een concert in samenwerking met de andere onderdelen van de vereniging.  

In het kort

  • 10 leuke lessen van 45 minuten, wekelijks op de donderdagmiddag vanaf 16:00 m.u.v. vakanties
  • Kennismaking met de Harmonie Nunspeet, blaasmuziek en slagwerk*
  • Onder leiding van onze gekwalificeerde docent Joanne van Loo
  • Voor kinderen van de groepen 4 t/m 8
  • Slecht €6,- per les
  • Afsluiten met een knallend concert
  • Mogelijkheid tot lid worden en aansluiten bij het opstaporkest.

Start Kids4Music

Het is alweer bijna tijd voor een nieuwe editie van Kids4Music! Het project start dit jaar op donderdagmiddag 9 september om 16:00 uur.

Tijdens de eerste les zal er uitleg worden gegeven over de aangeboden instrumenten en mogen de kinderen de instrumenten uit proberen. Na deze middag zullen de kinderen een instrument kiezen waar zij de overige lessen op gaan leren spelen. 

Opgeven

Wil je meer informatie over het project? Mail dan naar harmonienunspeet@hotmail.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je je direct aanmelden? Klik dan op de onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Kids4Music? Vul dan dit formulier in en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Door het invullen van het contactformulier, ga je akkoord met onze privacy policy.

 

Neem contact op