Harmonie Nunspeet

Harmonie’s Got Talent

De Brug Meester Drostweg 10, Nunspeet

Komt dat zien en horen! Aankomende zaterdag laten onze leden hun veelzijdigheid weer horen. Als solist, duo, trio, kwartet of groter ensemble!

Benefietconcert Nunspeet biedt Onderdak

Oranjepark

Concert! Onze jeugd is er maar wat druk mee geweest! Het heitje voor een karweitje van een aantal weken geleden. En nu mogen ze dan eindelijk bekend gaan maken welk bedrag ze hebben opgehaald voor @nunspeetbiedtonderdak . Iedereen is van harte welkom in het Oranjepark en er is ook nog eens ijs van @diversohetijscafenunspeet!

Zomeravondconcert ‘Muziek in de wijk!’

Natuurlijk geeft onze jeugd zaterdagmiddag een gaaf benefietconcert maar aankomende dinsdag gaan ons orkest en drumband de wijk in! Iedereen is welkom! Het is wel aan te raden om zelf een stoel mee te nemen.

Afscheidsconcert – Peter Does

Marktplein Markt, Nunspeet

Volgende week vrijdag is een hele unieke dag. We nemen als vereniging en in het bijzonder onze drumband afscheid van Peter Does . Peter is ruim 35 jaar instructeur van onze drumband geweest en heeft besloten dat het tijd is om het stokje door te geven. Een mooi moment voor een afscheidsconcert op 1 juli ... Meer lezen

Bloemenactie 2022

Nunspeet

Op woensdag 7 september lopen onze (muzikale) leden weer langs de deur om mooie bossen bloemen te verkopen. Steun de Harmonie en koop een bos!