Harmonie Nunspeet

Concerten Molijn!

Muziekvereniging Harmonie Nunspeet organiseert, samen met Bos Events, op 25 en 26 november 2022 een tweetal concerten die geheel in het teken zullen staan van het leven en werk van François Adriaan Molijn. Als oprichter van de Veluvine verffabriek had hij een bepalende rol in de ontwikkeling van Nunspeet. Niet alleen door zijn ondernemerschap maar vooral ook door oog te hebben voor de rechten van arbeiders en de emancipatie van vrouwen.

Door middel van een verteller en bewegende beelden, aangevuld met prachtige muziek van het Harmonieorkest wordt het leven van een Nunspeets icoon weerggeven. Aanvang van de concerten is 20.00 uur en de locatie is, hoe toepasselijk, de Veluvine in Nunspeet. Molijn